Community - Somention The Social Agency
19528
page,page-id-19528,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

COMMUNITY


Een enthousiaste community achter je merk is het halve werk. Maar wil je deze fans blijven activeren? Dan zul je als merk ook aan de slag moeten! Onze community managers en ons webcareteam zitten klaar om jouw online reputatie ook buiten kantooruren te managen.


Monitoring

Somention zit altijd bovenop jouw social media. We weten precies wat er gebeurt en wat er gezegd wordt door en over jou. Geen nieuwsbericht, blogpost of hashtag over jouw merk gaat er aan ons voorbij!

Referenties: o.a. Stokke, Bauhaus, Rotterdam The Hague Airport, Bayer, ABN Amro, Royal Canin

Liger-v2
rtha

Webcare

Wanneer je actief bent op social media, kun je feedback verwachten. Of dat nou lovende reacties zijn, klachten of vragen, ons webcare team zorgt altijd voor een gepast antwoord met positief karakter.

Referenties: o.a. Stokke, Bauhaus, Rotterdam The Hague Airport, Bayer, ABN Amro, Royal Canin

Avond/weekend

Als social addicts zijn wij altijd online, ook in de avond en in het weekend! Handig, want jouw community is dat ook. Het onderhouden van een fanbase is geen 9 tot 5 baan, maar vergt continue aandacht. Niet het merk, maar de consument bepaalt de interactie. Daarom staat het webcareteam van Somention niet alleen overdag, maar ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen klaar om jouw online reputatie te managen!

Referenties: o.a. Bauhaus, Rotterdam The Hague Airport, Bayer, Royal Canin, HockeyLoverz, Dance Valley

stokke-v1

Vragen? We nemen graag contact met je op.


Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Bericht