CONTENT


Zonder sterke content, geen succesvolle campagne. Als je mee wilt doen in de stroom van content, moet je zorgen dat je eruit springt en activeert. Content creatie speelt daarom een hele belangrijke rol in jouw online marketing. Van scherpe inhakers tot verrassende campagnes. Of het nu om tekst, beeld of film gaat. Voor zowel B2B als B2C laten wij jouw brand spreken.


Beeld

Een verrassend beeld zegt meer dan duizend woorden. Win het hart van jouw fans met sprekende beelden. Van een facebook-post tot een complete Instagram-grid tot een grappige GIF. Tijdens brainstormsessies worden de mooiste dingen bedacht en in house gecreëerd.

Referenties: o.a. Eneco, ABN Amro, Bayer, HockeyLoverz, Bruynzeel, Petrol Industries, Malmberg

Video

Wist jij dat de verwachting is dat in 2018 maar liefst 72% van het internetverkeer uit video’s zal bestaan? Vlogs en video’s zijn een must om jouw product, merk of dienst in de spotlight te zetten. Wij zorgen ervoor dat jouw merk via storytelling weer een like, share of volger binnenhaalt!

Referenties: o.a. Eneco, ABN Amro, Bayer, Fakton, Thundersports

Tekst

Hoe hot vlogs, video’s en afbeeldingen ook zijn, zonder tekstuele ondersteuning van je content ben je nergens. Of het nu om posts, blogs, hashtags of campagneteksten gaat, Somention bestaat uit een team van bloggers die jouw verhaal op een aantrekkelijke manier kunnen vertellen.

Referenties: o.a. Eneco, ABN Amro, Bayer, Base Advocaten, De Bok Advocaten, Concordia de Keizer


Vragen? We nemen graag contact met je op.


Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Bericht