STRATEGIE


Mensen verbinden, daar gaat het om. Door de juiste social media strategie te ontwikkelen helpen wij jou om gestelde doelstellingen te behalen. Wij verdiepen ons in jouw merk-DNA zodat jouw doelgroep wordt getriggerd met behulp van een bijpassende strategie.


Wie is je doelgroep?

Een succesvolle strategie begint natuurlijk bij het bepalen van jouw doelgroep. Wie wil je bereiken met jouw boodschap? Door jouw doelgroep(en) glashelder in kaart te brengen, kan social media doelbewust en strategisch worden ingezet.

Hoe bereik je ze?

Doelgroep helder? Dan wil je ze natuurlijk bereiken op de juiste plek en verbinden met jouw merk. Welke social kanalen en online media gebruiken zij, wanneer zijn ze actief en hoe zorg je ervoor dat zij worden geactiveerd?

Social media plan

En last, but not least… het plan. Het activeren van jouw doelgroep kan alleen als je social media met het juiste verhaal, op het juiste moment, via het juiste kanaal inzet. Sprekende content en actief bezig zijn met je community is hierbij een must! Om het plan kracht bij te zetten kan je campagne versterkt worden met het inzetten van adverteren op social media. Wil je nog een stapje verder? Dan kunnen wij jouw merk laten spreken via bloggers en vloggers, ofwel: online influencers.


Vragen? We nemen graag contact met je op.


Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Bericht